18
Mayıs
2024
Cumartesi
M.KEMALPAŞA - BURSA

Bursa Mustafakemalpaşa'da minibüsçünün ilginç şikayeti

Bursa’nın Mustafakemalpaşa İlçesi’nde servis plakası olmayan minibüsler arasında ayrım yapıldığı ileri sürüldü.

İlçede minibüsüyle taşımacılık yapan Turan Aydın, Emniyet Müdürlüğü’nün kasıtlı hareket ettiği iddiasıyla Mustafakemalpaşa Kaymakamlığı’na şikayette bulundu. Aydın, Ben yıllardır köyler arasında minibüsümle yolcu taşıyorum. Bana ait araçlar bir yıldır polis tarafından trafikten men ediliyor. Piyasada 40 tane servis plakası olmayan minibüs bulunmasına rağmen sadece benim araçlarıma ceza kesiliyor. Son olarak oğlum Mehmet Aydın’ın üzerine kayıtlı 16 NH 733 plakalı minibüs 15 gün trafikten men edildi, ayrıca minibüse 265 milyon lira ceza kesildi" dedi.

Aydın, servis plakası olmadığı halde usulsüz olarak taşımacılık yapan minibüslerin plakalarını kaymakamlığa bildirdiğini ifade etti.

İlçe Emniyet Müdürü Ümit Karapınar ise servis plakası olmayan minibüsleri yakaladıkları anda trafikten men ettiklerini hatırlatarak, "Biz emniyet teşkilatı olarak servis plakası olmayan hiçbir minibüsün yolcu taşımasına müsaade etmiyoruz. Kontroller sırasında hangisini yakalarsak, kanunda belirtilen cezayı kesiyor ve 15 gün trafikten men ediyoruz. Ayrımcılık yapmamız söz konusu olamaz" diye konuştu.

BURSA-(İHA)
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2003 Cuma 00:00:14
Güncelleme :14 Ocak 2004 Çarşamba 13:46:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat aydın IP: 78.172.148.xxx Tarih : 4.11.2008 19:40:45

o yüzden mi bu fotoğraf çekildi.resmen herşey ortada.m.k.paşa polislerinin dediği gibi """bşyler olmadan bşy ler olmuyor""" mu?????