22
Mayıs
2024
Çarşamba
M.KEMALPAŞA - BURSA

Felçli hastaya akülü motosiklet

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Eski Kızılelma köyünde 21 yıl önce belden aşağısı felç olan 55 yaşındaki Mustafa Başol, yıllardır özlemini duyduğu akülü motosikletine nihayet kavuştu. 

Hastalığıyla ilgili mahalli bir televizyon kanalında kendisiyle ilgili yapılan haber üzerine harekete geçen Bursa Mustafakemalpaşalılar Derneği Başkan Yardımcısı Halim Çapkın, dernek üyelerine mesaj yazarak, aracın alınması için kampanya başlattı. 10 gün gibi kısa bir sürede aracın alınması için gerekli para toplandı. Köye giden Mustafakemalpaşalılar Derneği Başkanı Metin Tuncel, Başkan Yardımcısı Halim Çapkın, ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Kemal Dayıoğlu ile Şerafettin Sevinç, akülü motosikleti felçli Mustafa Başol’a teslim etti. 

Duygulu anların yaşandığı araç tesliminde konuşan Tuncel, "Bu gibi yardımlara vesile olmak güzel bir şey, yapılan yardımlar elbette ki gizli olmalı. Lakin başkalarının da örnek almasını istediğimiz için bunu basına yansıtıyoruz. Bu insanlar bizim insanlarımız. Sahip çıkılması ve kollanması gerekiyor" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2007 Salı 17:26:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?