3
Haziran
2024
Pazertesi
M.KEMALPAŞA - BURSA

Masör Yaşar aranılan isim

Mustafakemalpaşalı masör Yaşar Kökçü, yıllardır yaptığı araştırmalar sonucu elde ettiği bitkisel karışımlarla hastaların umut kaynağı oldu.
Masör Kökçü, yaz sezonu başından bugüne kadar Balıkesir Ilıca Şifa Beldesi Kaplıcaları'nda hastaların dertlerine derman olmaya çalışıyor. Doğadan topladığı bitkilerden elde ettiği özel karışımı hastalarına masaj yöntemiyle uygulayan Yaşar Kökçü'nün, bu yıl onlarca hastasına koltuk değneklerini attırdığı ve sağlıklarına kavuşmalarını sağladığı öğrenildi. 

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Sefaköy'de ikamet eden ve aslen Erzurumlu olan Arslan ailesinin 6 yaşındaki kızları Eda Nur Arslan, kas kasılması ve kas zayıflığı nedeniyle bugüne kadar tekerlekli sakat arabasında yaşadı. "Ben sadece yatağımda kendi başıma oturmayı hayal ettim" diyen Eda Nur'u, tavsiye üzerine Balıkesir Ilıca Kaplıcaları'na götüren Arslan ailesi, burada tanıştıkları Masör Yaşar Kökçü sayesinde simdi geleceğe daha mutlu bakıyor. Doğadan elde ettiği bitkilerden yaptığı özel karışımları masaj yöntemiyle hastalarına uygulayan Kökçü, küçük Eda Nur'un tedavisine 5 gün önce başlayarak, 15'er dakikalık 5 seans uygulamış. Masör Kökçü, "Küçük kızı bana getirdiklerinde oturamıyor, bacaklarını hissetmiyordu. Şuan tek başına yattığı yerden doğrularak oturabiliyor. Bacaklarını istediği şekilde hareket ettirebiliyor. 5 günlük kısa bir tedavi sonucu kendisine destek vererek küçük adımlar atmasını başardık. Yürümeyi dahi bilmeyen Eda Nur, yakın bir gelecekte arkadaşları gibi koşacak" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2006 Salı 23:59:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?