18
Mayıs
2024
Cumartesi
M.KEMALPAŞA - BURSA

MÜSİAD'dan bin fidan

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi tarafından Mustafakemalpaşa İlçesi’ne bin fidan dikildi. MÜSİAD ve Orman İşletme Müdürlüğü iş birliğiyle Suuçtu Şelalesi yolundaki ormanlık alana iş adamları ve aileleri tarafından fidan dikildi.

MÜSİAD hatıra ormanına hafta sonu bin fıstık çamı dikilirken, dikim öncesi iş adamlarına ziraat teknisyenleri tarafından eğitim verildi. MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Ahmet Özkul, İslam dininin, ’Kıyamet koparken dahi elinde fidan varsa onu dik’ diye emrettiğini hatırlatarak, fidan dikmenin önemini belirtti.

Bu gibi çalışmaları Türkiye’de 27 ilde yaptıklarını, 2004 yılında en başarılı şube seçilerek, ödüllerini 14. olağan genel kurulda Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın elinden alacaklarını söyleyen Özkul, "Ekonomik tabanlı sivil toplum kuruluşuyuz. Bursa’da 150 civarında üyemiz var. Sosyal faaliyetler ve iş hayatı içerisinde güçlü iş adamları yetiştirmeyi hedefliyoruz" dedi. Fidan dikiminin ardından MÜSİAD üyeleri ve aileleri Suuçtu Şelalesi’ni ge

İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2005 Pazartesi 13:21:08
Güncelleme :11 Nisan 2005 Pazartesi 13:25:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?