19
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

Paris'in striptiz okulu Türk'ten

6 yaşında Mudanya'dan geldi... Şimdi Paris striptiz dünyasının kralı... Pink Paradise striptiz kulübünde 200 dansçı kız çalıştırıyor. Champs Elysees Caddesi üzerinde La Suite isimli lüks gece kulübü var. Yakında da transseksüel bir kabare açacak. Bu işçi çocuğu, 33 senede nasıl bu hale geldi? Paris'in en görkemli sokaklarından Rue de Panthieu 23 numaranın kapısını çaldığımda kapıyı güzel bir kız açtı. 2'nci katta Murat Atik'in odasına çıkardığında ilk gözüme çarpan duvarlardaki striptizci kızların fotoğrafları oldu.

DERSLERİN SAATİ 10 EURO

Odadaki bir başka güzelin 'bonjour' selamından sonra omzunda 'Paşa' isimli beyaz papağanıyla beni karşılayan Atik'le tanıştım. Omzundan inmeyen 5 yaşındaki 'Paşa'sının, stres ilacı olduğunu anlattı ve hikayesine başladı:

Babam 1968'de otomobil fabrikasında çalışmak üzere Paris'e geldi. Babam beni 6 yaşındayken 1973'te yanına aldırdı. Şimdi 39 yaşındayım. Tiyatro bölümüne gittim. Ardından bir süre tiyatrolarda oynadım. Ancak para yetmiyordu, barmenlik yaptım. Geçen sene Pink Paradise'ı, sonra da La Suite'i satın aldım. Mare'de 2-3 tane lokantamız var.

Pink Paradise striptiz kulübüyle 55 Avrupa şehrini gezdik. Şimdi de Pink Striptiz Okulu açtık. Paris'in ilk striptiz okuluyuz. Bir saatlik ders 10 euro (18 YTL). Bu okulda vücudunu beğenmeyenlere yardımcı olacağız. Ayrıca, spor ve estetik konularında da ders vereceğiz. Müşterilerimizin en geç bir ayda daha sağlıklı ve mutlu olacaklarını garanti ediyoruz.

Türkçesini kaybetmemek için de karşılaştığı her Türkle durup konuşuyor. Üstelik Fransız vatandaşlığına geçmemiş. Hala Türk vatandaşı... Son olarak senaryo yazdığını söylüyor. 'Bu işlerden çıkıp prodüksiyona kayıyorum. Hayatımı yazıyorum. Daha sonra filme çekeceğim. Bir Türk çocuğunun Fransa'daki hayatı film olacak' diye ekleyerek uğurluyor.


Akşam/Emin Varol
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2006 Çarşamba 10:46:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?