24
Nisan
2024
Çarşamba
MUDANYA - BURSA

Cafer Yener

Bursa’nın Mudanya ilçesine bağlı Güzelyalı Belediyesi, su basmanını tamamladığı bir ilköğretim okulu inşaatı ile 2 bin 500 metrekarelik bir arsasını, okul yapılmak üzere Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devretti.

Güzelyalı Belediyesi, Eğitim Mahallesi’nde hayırsever Cafer Yener’in bağışladığı 3 bin 600 metrekarelik arsada hafriyat ve su basman çalışmasını tamamladığı ilköğretim okulu ile Siteler Mahallesi’nde 2 bin 500 metrekarelik bir arsasını Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim etti.
Güzelyalı Belediye Başkanı Ali Kaya, su basmanını tamamladığı 3 kat ve 24 derslik olarak planlanan okulu, daha kısa sürede tamamlanması için İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devrettiklerini söyledi.

Bu arada, Siteler Mahallesi’nde Güzelyalı Belediyesi’ne ait 2 bin 500 metrekarelik bir arsa da, 2 katlı anaokulu yapılmak üzere Milli Eğitim’e verildi.

Mudanya Kaymakamı Mustafa Esen, tapu teslim töreninde yaptığı konuşmada, "Geleceğimiz olan çocuklarımız için Güzelyalı Belediye Başkanı Ali Kaya ve hayırsever Cafer Yener örnek bir hareket ile bu önemli bağışları yapmışlardır. Bin metrekare üzerine 2 katlı olacak ana okulumuz ile 24 dershaneli ilköğretim okulumuzu 2002-2003 eğitim yılının ikinci yarısında hizmete açmak için yoğun gayret sarfedeceğiz" dedi.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar