2
Haziran
2024
Pazar
SPOR

Engelli sporculara ödül

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Denizli'de yapılan Türkiye Yüzme Şampiyonası'nda altın madalya alan Nilüfer Belediyespor'un zihinsel engelli sporcusu Durducan Nevruz ile aynı müsabakada 25 metre serbest stilde Türkiye 2.'si olan İsmail Çetin'i ödüllendirdi.

Zihinsel Engelliler Spor Federasyonu tarafından Denizli'de düzenlenen Türkiye Yüzme Şampiyonası'na katılan Nilüfer Belediyespor Kulübü sporcusu Durducan Nevruz, 25 metre sırtüstü yüzme stilinde Türkiye Şampiyonu oldu.

Aynı müsabakaya katılan bir diğer Bursalı zihinsel engelli sporcu İsmail Çetin ise 25 metre serbest stilde Türkiye 2.'si oldu. Altın madalya almaya hak kazanan Nilüfer Belediyespor sporcusu Durducan Nevruz, Çin'de düzenlenecek Özel Olimpiyatlar 2007 Yaz Oyunları'na da bir adım daha yaklaşmış oldu.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i ziyaret eden sporcular, yeni başarılara imza atma sözü verdiler. Başkan Bozbey de çeşitli hediye ve ödüller verdiği sporculara her zaman destek olmaya devam edeceklerini kaydetti.

.
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2005 Salı 17:07:39
Güncelleme :8 Kasım 2005 Salı 11:12:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?