19
Mayıs
2024
Pazar
ORHANGAZİ - BURSA

Halı saha maçı kanlı bitti

Orhangazi ilçesinde, halı sahada karşılaşan aralarında husumet olan gençler arasında çıkan kavgada iki kişi yaralınırken, gözaltına alınan 6 kişiden ikisi tutaklandı.

Edinilen bilgiye göre, halı sahada top oynayan Hüseyin B., Birhan Ç., maçlarını izlemeye gelen Özkan U., Cavit U., İrşat B, ve Yener K., ile tartışmaya başladı. Tartışma yerini kısa sürede kavgaya bıraktı. Özkan U.’nun ağabeyi Saim Ulutaş’ı (26) halı sahaya çağırmasından sonra kavga daha da büyüdü. Bu esnada yaşanan arbedede halı sahada top oynayan Mustafa A.’nın boğazından bıçak darbesi ile yaralamasının ardından Birhan Ç. üzerinde taşıdığı silahla Saim U.’ya ateş etti. Omzundan yaralanan Saim U., Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldıktan sonra Bursa Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Kavgaya karıştıkları belirlenen Mustafa A., Birhan Ç. ve Özkan U., Hüseyin B., Özkan U., Cavit U., İrşat B. ve Yener K. polis tarafından gözaltına alındı. Silahla yaralanan Saim U. ile boğazından bıçak darbesi alan Mustafa A.’nın hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtilirken, polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. Boğazından bıçak darbesi alınan Mustafa A., gece poliste verdiği ifade sonrasında serbest bırakıldı.

Gözaltına alınan şahıslar ifadeleri alındıktan sonra Orhangazi Adliyesi’ne çıkartıldı. Saim U.’yu silahla yaraladığı iddia edilen Birhan Ç. ve Özkan U. tutuklanırken, diğer sanıklar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

orhangazi
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2004 Pazartesi 11:35:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?