18
Mayıs
2024
Cumartesi
ORHANGAZİ - BURSA

Orhangazi'de kahreden kaza

Orhangazi İlçesi’nde dün trafik kazası geçiren yeğeni Mustafa Çakmak’ı ziyarete giden anne Mücevver Çakmak, kızı Betül(15) ve Büşra’yı da (10) yanında götürdü.

İlk önce ziyarete götürülmek istemeyen Tuna İlköğretim Okulu 4.sınıf öğrencisi Büşra Çakmak, annesine "Beni de ziyarete götürün" diye yalvardı. Küçük kızını kıramayan anne Mücevver Çakmak, geç saatlerde ziyaretten evine dönüşe geçti. Ancak Yeniköy Işıklar Kavşağı’na geldiklerinde aile fertleri karşıdan karşıya geçerken yola terliği düşen küçük Büşra, onu almak istedi. Hızla gelen plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen krem renkli bir kamyon yol ortasında küçük Büşra’yı ezdi. Kızını gözlerinin önünde kaybeden anne ve ablası sinir krizi geçirdiler.


Polis ekipleri, kamyon sürücüsünü yakalamak için operasyon başlatırken, talihsiz Büşra ise bugün gözyaşları arasında toprağa verildi. Okulunda başarılı bir öğrenci olan ve 20 gün sonra 4.sınıfa başlayacak Büşra’nın ölümü fırıncılık yapan babası Şükret Çakmak’ı da yasa boğdu. Anne Mücevver Çakmak, cenaze namazında kızının tabutuna sarılırken, küçük kız kılınan namazın ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

iha-bursa
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2004 Çarşamba 16:11:52
Güncelleme :25 Ağustos 2004 Çarşamba 17:00:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?