1
Haziran
2024
Cumartesi
ORHANGAZİ - BURSA

Takla atan otomobilde can pazarı

TAKLA ATAN OTOMOBİLDE CAN PAZARI

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde takla atan otomobilde can pazarı yaşandı. Kazada ağır yaralanarak krize giren genç, sedyeye emniyet kemeriyle bağlanarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Orhangazi-Bursa yolu üzeri Gedelek köyü altı mevkiinde meydana geldi. Orhangazi'de İznik Gölü sahiline yüzmeye gelen 4 gencin içinde bulunduğu Burhan A. (29) idaresindeki 34 GJ 0 864 plakalı otomobil, bir benzinliğin girişinde aşırı sürat ve dikkatsizlik nedeniyle kontrolden çıktı. Takla atan otomobil orta refüje girerek durabildi. Ters dönen otomobil hurdaya döndü. Kazada araçta bulunan sürücü Burhan A., 26 yaşındaki Cem E., 26 yaşındaki Hülya K. ve 24 yaşındaki Nevin Y. yaralandı. Yaralılar çevreden yetişen vatandaşlar tarafından araçtan çıkarıldı.

Yaralılardan durumu ağır olan Cem E. , araçtan çıkarıldıktan sonra aniden fenalaştı. Krize giren ve bağırmaya başlayan yaralıyı jandarma ve itfaiye ekipleri sakinleştirmeye çalıştı ancak başarılı olamadı. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Cem E., polis ve jandarma görevlilerinin yardımı ile sedyeye konuldu. Ancak yine sakinleştirilemeyen genç, sedyeye emniyet kemeriyle bağlanarak ambulansa taşındı. Ambulansta da krizi giderek artan ve çırpınan Cem E., Gemlik Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin

ardından hayati tehlike kaydı ile Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Araçta bulunan diğer yaralılar ise bir başka ambulansla Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

TAKLA ATAN OTOMOBİLDE CAN PAZARI
TAKLA ATAN OTOMOBİLDE CAN PAZARI
TAKLA ATAN OTOMOBİLDE CAN PAZARI
TAKLA ATAN OTOMOBİLDE CAN PAZARI
TAKLA ATAN OTOMOBİLDE CAN PAZARI
TAKLA ATAN OTOMOBİLDE CAN PAZARI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2011 Pazartesi 10:56:04
Güncelleme :21 Haziran 2011 Salı 09:44:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?