17
Mayıs
2024
Cuma
OSMANGAZİ - BURSA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

D2 Tasarım Mimarlık Mühendislik müşavirlik Hiz. inş. San. tic. Ltd. Şti.


Firmamız 2002 yılında Bursa'da Mimar Mehmet Fatih AYDIN ve Mimar Aytül AYDIN tarafından kurulmuş olup 2007'den itibaren limitet şirket olarak faaliyetini sürdürmektedir.

Kuruluşundan itibaren inşaat sektörünün değişik kollarında (İnşaat taahhüt, dekorasyon, proje) hizmet veren firmamız 2005 yılından itibaren çeşitli kamu kurumlarının büyük çaplı projeleriyle birlikte özel sektör projelerini de üstlenmiştir. Eski eser projeleri de bu kapsamda firmamız tarafından başarıyla gerçekleştirilmiştir. Ayrıca dekorasyon, inşaat taahhüt ve danışmanlık hizmetleri de devam etmektedir.

Firmamız, bünyesinde statik ofis ve keşif-metraj ofisini de barındırmaktadır. Üretilen projelerin uygulanabilirliği bizce çok önemli olduğundan uygulama detaylarının çözümü, keşif-metraj-teknik şartname ve ihale dosyasının hazırlanması, gerektiğinde kontrollük ve danışmanlık hizmetleri de tarafımızdan yürütülmektedir.

Firmamız bugüne kadar çok çeşitli kamu kurumlarının projelerini başarı ile gerçekleştirmiştir. Bunlardan bazıları aşağıda sıralanmıştır.


Milli Savunma Bakanlığı
Bayındırlık Bakanlığı
Sağlık Bakanlığı
Vakıflar Genel Müdürlüğü-İl Müdürlükleri
Milli Eğitim Bakanlığı
Bursa-Osmangazi Belediyesi
Bursa-Orhangazi Belediyesi
Bursa-Gürsu Belediyesi
Bursa-Gemlik Belediyesi


Amaçlarımız: Firmamız, Türkiye'nin değişik bölgelerinde proje faaliyetlerini bugüne kadar sürdürmüş olup, yakın bir gelecekte yurt dışı projelerini de başarıyla gerçekleştirmekte kararlıdır. Ülkemizde günümüz şartlarında üretilen projelerin ve dolayısıyla inşaatların kalitesini arttırmak, nitelikli ve içi dolu projelerin üretilmesini sağlamak anlamında çıtanın yükseltilmesine katkıda bulunmak en önemli hedeflerimizdendir. Unutulmamalıdır ki; yapıların kalitesini arttıran en önemli süreçlerden biri, başarılı ve tüm detayların çözüldüğü bir proje sürecidir.

 

İlgili Kişi :Mehmet Fatih AYDIN
Adres1 :Kükürtlü Mh. Kükürtlü cd. Haşemoğlu sitesi A blok No:9
Adres2 :
Posta Kodu :16080
Telefon :02242330557
Faks :02242330558
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.