26
Mayıs
2024
Pazar
OSMANGAZİ - BURSA

AKP'li Dündar gazcılarla buluştu

AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar, Gazcılar esnafı ile buluştu.

Yerel seçimler öncesi hazırlıklarını aralıksız sürdüren AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar, Gazcılar esnafı ile bir araya geldi.

Mahalle temsilcilerinin ve partililerinde hazır bulunduğu esnaf ziyareti konuşma yapan AK Parti Osmangazi Belediye Başkan adayı Mustafa Dündar, “Her gittiğimiz yerde sadece kendimizi görüyoruz. AK Parti yine halkın güveni ile yerel seçimlerde en kuvvetli parti. Bizler bu sorumlulukla sizlerle buluşuyoruz. İl ve İlçe’mizde ki tüm teşkilatımızla çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Birebir kahve ve ev toplantıları yapıyoruz” dedi.

Dündar, “Son 5 yılda Osmangazi’de yapılan hizmetler ile Osmangazi’nin çıtası yükseldi, bizlerde Osmangazi’yi zirveye taşımak için yola çıkıyoruz. Amacımız Osmangazi’yi marka belediye yapmaktır. Anketler gösteriyor ki halkımızın en büyük sorunu ulaşım sorunu, bu gibi halkımızın sıkıntı çektiği konularda öncelikli çalışmalarımız olacak. Osmangazi Bursa ekonomisinin, kültürünün, turizminin merkezidir. Osmangazi’mize sahip çıkarak huzur, güven, refah içinde bir marka belediye için hizmetinize geleceğiz” diye konuştu.

Çoğu zaman siftah yapmadan evlerine gittiklerini söyleyen esnafla uzun uzun sohbet eden Dündar, seçimlerden sonra herşeyin yola gireceğini söyledi. Krizin tüm dünyayı etkilediğini belirten Dündar, halkın parasını düşünerek harcamasından dolayı piyasalarda bir sıkıntının olduğunu, ancak bu dönemin uzun sürmeyeceğini söyledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2009 Cumartesi 12:40:41
Güncelleme :28 Şubat 2009 Cumartesi 12:58:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?