18
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANGAZİ - BURSA

AKP'li gençler İngilizce öğreniyor

AK PARTİLİ GENÇLER İNGİLİZCE ÖĞRENİYOR

AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları üyeleri İngilizce öğreniyor.

Partili gençler, Halk Eğitim Merkezi ve Osmangazi Belediyesi'nin Ördekli Kültür Merkezi'nde ortaklaşa düzenlediği meslek edindirme kursları (OSMEK) kapsamında düzenlediği İngilizce dil kursuna katılıyor.

Haftanın iki günü olmak üzere üç buçuk ay sürecek olan kursta gençler toplam 128 saat eğitim görecek. Dönem sonunda yapılacak sınavı başarıyla tamamlayan gençler sertifikalarına kavuşacak.

Gençlik Kolları Başkanı Ali Sait Adiloğlu, "Osmangazi Belediyesi ve Osmangazi Halk Eğitim Merkezi'nce ortaklaşa düzenlenen meslek edindirme kursları kapsamındaki İngilizce kursuna katılarak farklı bir faaliyet yapmayı planladık. Yönetim kurulu üyesi ve partimize destek veren genç arkadaşlarımızla "Bir lisan bir insan, iki lisan iki insan" felsefesi ile hareket edip İngilizce kursuna katıldık. Bu kurslar sayesinde gençler olarak sadece slogan atan, bayrak asan değil, bilim ve teknoloji alanında yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren, ülke ve dünya gündemini takip eden fertler olmak için gayret ediyoruz" dedi.

AK PARTİLİ GENÇLER İNGİLİZCE ÖĞRENİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2010 Çarşamba 09:21:05
Güncelleme :1 Aralık 2010 Çarşamba 09:32:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?