25
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANGAZİ - BURSA

Amatör kulüplere yeni yıl armağanı

OSMANGAZİ’DEN AMATÖR KULÜPLERE YENİ YIL ARMAĞANI

Osmangazi Belediyesi, Amatör Futbol Kulüpleri’nin yöneticilerini Akpınar Kültür Merkezi’nde düzenlenen gecede bir araya getirdi. Gecede kulüplere spor malzemesi hediye edildi.

Osmangazi ilçesindeki 49 spor kulübünden 200’ü aşkın davetlinin katıldığı gecede Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar, Futbol Bursa İl Temsilcisi Cem Gençoğlu, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin Begüm de hazır bulundu.

Dündar, “Belediyecilik artık klasik manadaki altyapı ve çöp toplamayla sınırlı değil, çok geniş boyutlara açılmış durumda. Belediyeler bugün sosyal belediyecilikten kültürel belediyecilik ve dış ilişkilere kadar pek çok alanda faaliyet gösteriyor. Bizler her kesimle olduğu gibi spor kulüplerimizle de kucaklaşmak istiyoruz. Her kesimin olduğu gibi spor kulüplerimizin de taleplerine eldeki imkanlar ölçüsünde yanıt vermeye çalışıyoruz. Bugün de sizlere çam sakızı çoban armağanı yeni yıl hediyelerimiz var. Önemli olan bir arada olmak ve bir dayanışma sergileyebilmektir” diye konuştu.

Gecenin sonunda amatör kulüplere forma takımı, yağmurluk, çanta, spor çantası ve futbol topundan oluşan malzeme paketleri hediye edildi.

OSMANGAZİ’DEN AMATÖR KULÜPLERE YENİ YIL ARMAĞANI
OSMANGAZİ’DEN AMATÖR KULÜPLERE YENİ YIL ARMAĞANI
OSMANGAZİ’DEN AMATÖR KULÜPLERE YENİ YIL ARMAĞANI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2009 Cuma 09:55:02
Güncelleme :18 Aralık 2009 Cuma 10:38:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?