18
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANGAZİ - BURSA

Arkadaşını bıçakladı alemde yakalandı

İÇKİ PARASI YÜZÜNDEN BIÇAKLADIĞI ARKADAŞININ 250 LİRASINI GASP EDEN ŞÜPHELİ ALEM YAPARKEN YAKALANDI

Bursa'da, kendisine alkol alması için istediği parayı vermeyen arkadaşını bıçaklayarak cebindeki 250 lirasını gasp ettiği iddia edilen şüpheliyi polis alem yaparken yakaladı.

Olay, dün akşam saat 17.30 sıralarında, merkez Osmangazi ilçesi Hamitler Mahallesi Cumhuriyet Parkı içerisinde meydana geldi. 28 yaşındaki E.Ü., yolda karşılaştığı arkadaşı İ.Ç.'den(36) alkol almak için para istedi. Arkadaşının, "İçki için istiyorsan param yok, senin de paran yoksa içme" demesi üzerine E.Ü. çileden çıktı. İki arkadaş arasında başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Birbirlerini yumruklayan şahıslardan E.Ü., cebinde bulunan çakı bıçağıyla İ.Ç.'yi bıçakladı. 2 sırtından, 3 bacağından, 2 göğsünden ve 1 de kasığından olmak üzere 8 ayrı yerinden bıçaklanan İ.Ç. ağır yaralandı.

Şüpheli E.Ü. ise bıçakla yaraladığı arkadaşının cebindeki 250 lirayı alarak kayıplara karıştı. Kanlar içinde kalan İ.Ç., Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaçan şüpheli E.Ü. ise bir arkadaşıyla birlikte çaldığı 250 lira ile alem yaparken yakalandı. 'Adam öldürmeye teşebbüs, yağma ve 6136 sayılı kanuna muhalefet' suçlarından adliyeye sevk edilen şüpheli E.Ü. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2010 Pazar 10:31:00
Güncelleme :3 Ekim 2010 Pazar 12:09:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?