19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANGAZİ - BURSA

Balkan kupası başladı

BURSA'DA BALKAN KUPASI BAŞLADI

Osmangazi Belediyesi'nin, Rumeli Dernekleri Federasyonu (RUDEF) ve Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği'yle (BTTDD) ortaklaşa düzenlediği Balkan Kupası Kosova'nın Gjilani ve Makedonya'nın Sloga takımları arasında oynanan açılış maçıyla başladı.

Açılış organizasyonuna AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Tunçak, AKP İl Başkanı Nagıp Vardar, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi Başkanı Hakan Çavuşoğlu, Rumeli Dernekleri Federasyonu Başkanı Şuayip Toprak ve çok sayıda davetlinin katıldığı törenin ardından başlama vuruşunu yapan Dündar, turnuvanın da startını verdi. Maç öncesi düzenlenen açılış töreninde konuşan Bursa Milletvekili Mehmet Tunçak, Balkanların gözünün bu turnuvada olduğunu belirtti.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, turnuvanın barışa ve kardeşliğe hizmet edeceğini söyledi. Dündar "Futbolla ilgili önemli bir organizasyonun içindeyiz, bu turnuva Türk ve Balkan ülkeleri için oldukça önemli bir başlangıç olacak. Turnuvada sadece futbol oynanmayacak sporun, kültürlerin, kardeşliğin gelişmesinin de temelleri atılacak" dedi.

Dündar ve Tunçak maç öncesi futbolcu gençlerin tek tek ellerini sıkarak başarılar diledi. Turnuvanın ilk maçı çekişmeli geçerken, maç sonunda Makedonya'nın Sloga takımı gülen taraf oldu. Sloga maçı 1-0 kazanarak, turnuvada üç puanı hanesine yazdıran ilk takım oldu.

BURSA'DA BALKAN KUPASI BAŞLADI
BURSA'DA BALKAN KUPASI BAŞLADI
BURSA'DA BALKAN KUPASI BAŞLADI
BURSA'DA BALKAN KUPASI BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2010 Pazar 15:42:02
Güncelleme :13 Haziran 2010 Pazar 17:03:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?