18
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANGAZİ - BURSA

Başkandan yol sözü

Evlerinin üzerine düşme tehlikesi olan kayalar yüzünden yıllardır endişe içinde yaşayan Alacahırka Mahallesi sakinlerine, bu tehlikeyi ortadan kaldırarak rahat bir nefes aldıran Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe, dün de mahalleyi ziyaret ederek halkın diğer sıkıntılarını dinledi.

Bursa Milletvekili Şevket Orhan, Meclis üyeleri ve Başkan yardımcıları ile Alacahırka’ya giden Başkan Recep Altepe, bütün mahalleliyi tek tek dinledi. Muhtar Sabri Gökay, bazı bölgelerde yol almaması, mevcut yolların da darlığı sebebiyle çöplerin alınamadığını, gençlerin kullanabileceği spor sahasına ihtiyaçları olduğunu söyledi. Sokak sokak gezerek halkı dinleyen Altepe, 94 mahallesi ve 6 bin 800 sokağı bulunan Osmangazi’de her bölgenin kendine has meselesi olduğuna dikkat çekti.

Alacahırka’da kopup evlerin üzerine düşme tehlikesi olan kayaları bertaraf ettiklerini hatırlatan Altepe, diğer sıkıntılara da kısa zamanda çare bulacaklarını söyledi. Altepe, özellikle yol ve çöp konusunu bir an önce çözüme kavuşturmak için çalışacaklarını bildirdi. Başkan Altepe, kısa bir süre önce de mahalleyi gece karanlığında ziyaret ederek, bölgenin meselelerini incelemişti.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2005 Pazar 16:20:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?