19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANGAZİ - BURSA

Bayrak asma kavgası kanlı bitti

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde bir seçim bürosunun önüne bayrak asıldığı gerekçesiyle çıkan kavgada 3 kişi yaralandı.

Olay, Tuna Mahallesi'nde MHP seçim bürosunda meydana geldi. Mahallede alkol alan bir kişi, gece asılan bayrakların indirilmesini istedi. Valilik kararına göre, seçim bürosu önüne bayrak asmanın serbest olduğunu belirten partililer, vatandaşın büronun camlarını kırması üzerine tartışmaya başladılar.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine bir kişi başından hayati tehlike arzetmeyecek şekilde yaralanırken, 2 kişi de hafif yaralanarak Tuna Sağlık Ocağı'nda tedavi altına alındı. Konuyla alakalı polis tahkikat başlatırken, 2 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2009 Pazar 14:40:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cem bozdağı IP: 85.107.123.xxx Tarih : 16.02.2009 22:24:01

gerekçeleri nedir bilmiyorum ama bayrak asmanın bir zararı varmıdırki kimene asar veya asmaz yaralanan umarımki asanlardan değildir kimbilir hangi partilidir ki ne alırlar soytarılıktan başka birşey aklıma gelmiyor. hangi partiyi tutarsan tut içinde kalsın herkeze saygım sonsuz bugün orda yapılan yarın başka biryerde taşkınlık yapar bayrak astırmak istemeyen biri kesin türk bayrağından rahatsızdır aklıma başka birşey gelmiyor her kimlerse umarım ki astırmayan taraf yaralıdır.dilerimki böyle insanları toplumumuz karşısında yerleri yoktur ve dayak yemeğe mahkumlardır. herkezin seçme ve seçilme özgürlüğüne karşı insanlara özgür davranma haklarına sahiptir. o zavallı bürosunun camlarını kırıp üzerlerine gitmeleri nekadarda yıkıcı olmuştur. insanda böyle kişiler huzur bırakmıyor.umarımki böyle insanlar hukkuk karşısında gereken ceza verilir.o zavallı parti kurucuları da beklediği saygınlığa özürdilenerek yollarına devam eder saygılarımla