19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANGAZİ - BURSA

Belediye'den iftar

Bursa Osmangazi Belediyesi düzenlediği iftar yemeği sonrası, Bursa Fotoğraf Sanatçıları Derneği (BUFSAD) işbirliğiyle hazırladığı fotoğraf albümünü basın mensuplarına tanıttı.
 
Osmangazi Belediyesi, Merinos İstasyon Restorant'ta düzenlediği iftar yemeğinde basın mensuplarıyla biraraya geldi. Yemek sonrası Osmangazi Belediyesi ile BUFSAD'ın ortaklaşa hazırladığı 'Osmangaziyi Anma ve Bursa'nın Fetih Şenlikleri' fotoğraf albümünü gazetecilere tanıttı. Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bursa'nın özellikli bir şehir olduğuna dikkati çeken Altepe, "Biz çalışmalarımızla Bursamızın sahip oluduğu birçok özelliği ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Şehrin birçok yerinde yeşillendirme çalışmalarımız devam ediyor. Çarpık kentleşme ile mücadele ederek, Bursa'yı Avrupa şehri yapmak için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.
 
Bursa'nın tarihi ve kültürel açıdan zengin bir yapıya sahip olduğunu belirten Altepe, "Bugüne kadar bu özellik ortaya çıkarılamamış. Bursa'yı Türkiye ve uluslararası alanda kültür şehri olarak tanıtmak için tüm arkadaşlarımızla kolları sıvadık. Bütün mühendis ve mimarlar ile biraraya gelerek, projeler üretiyoruz ve uyguluyoruz. Bu yıl yapılan kültürel faaliyetlerimizi bir arada toplamak için, BUFSAD ile ortaklaşa bir çalışma yaptık. Kültür arşivimizde bulunacak güzel bir çalışma oldu. Bundan sonrada bu tür çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu.
 
Gecenin sonunda sinevizyon gösterisiyle, albümde yer alan fotoğraflar sergilendi. Geceye çok sayıda davetli katıldı.
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2006 Perşembe 11:04:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?