19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANGAZİ - BURSA

Belediyeden kamu kuruluşlarına uyarı

Bursa’nın Osmangazi Belediyesi, ilçenin muhtelif cadde ve sokaklarında kazdıkları çukurları haftalarca kapatmayan kamu kurumlarını uyardı.

Belediyeden yapılan açıklamada, Buski, Tedaş, BursaGaz ve Telekom gibi altyapı kurumlarının gerekli emniyet tedbirlerini almadan başlattıkları ve bir türlü bitirmedikleri çalışmaların vatandaşların tepkisine sebep olduğu bildirildi. Söz konusu kurumların, mevsimin kış olduğunu dikkate alarak çalışma yapması istenen açıklamada, yollardaki asfaltın gerekli emniyet tedbirleri alınmadan açılması ve uzun süre kapatılmamasının tehlikelere davetiye çıkardığı hatırlatıldı.

İlgili kuruluşların yapacakları çalışmalar için belediyeden bozulan yolları kaplama garantisi vererek izin aldıkları, ancak zaman zaman kaplamadan bıraktıklarına dikkat çekilen açıklamada, "Köstebek yuvasına dönen yollar sebebiyle belediyemize her gün onlarca şikayet iletilmektedir. Ancak şikayetlerin hiçbirinin asıl muhatabı belediyemiz değildir. Buna rağmen, vatandaşımızın şikayetini ilgili kurumlara ileterek, sorunun bir an önce çözülmesini sağlamaktayız. İlgili kurumların bu konuda daha hassas olmasını istiyoruz" denildi.

osmangazi
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2004 Perşembe 10:22:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?