19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANGAZİ - BURSA

Bursa: Osmangazi hizmet binası törenle açıldı...

Törende, Osmangazi'nin eski belediye başkanları CHP'li Hilmi Şensoy ve DYP'li Erhan Keleşoğlu ile AK Parti Bursa milletvekilleri Ertuğrul Yalçınbayır, Şevket Orhan ve Zafer Hıdıroğlu da hazır bulundu. Toplam 511 metrekarelik alana sahip 2 katlı bina, muhtarlık ofisi, çok amaçlı ve eğitim amaçlı olmak üzere 2 salon, berber, bay, bayan ve engelli tuvaleti ile kahvehaneden oluşuyor.

Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe, ilçenin sorunlarını çözmek ve halkının beklentilerine yanıt verebilmek için çok büyük gayretle çalıştıklarını söyledi. İlçeyi yaşanabilir bir kent yapabilmenin ötesinde, ayrıcalıklı konuma getirmek istediklerini ifade eden Altepe, "Özellikle tarihi ve kültürel değer açısından Osmangazi'nin çok önde olması gerekir. Uygulayacağımız projelerle hedefe bir an evvel varacağız" dedi.

Yeniceabat Muhtarı İsmet Uysal da yörede üretilen meyvelerin misafirlerine ikram ederken, projeyi başlatan önceki dönemin Belediye Başkanı Hilmi Şensoy ile bitiren yeni Belediye Başkanı Recep Altepe'ye teşekkür etti.

iha-bursa
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2004 Cuma 09:25:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?