16
Mayıs
2024
Perşembe
OSMANGAZİ - BURSA

Düğün'de yan bakma cinayeti

Bursa'da bir düğünde iki gurup genç arasında yan bakma meselesi yüzünden çıkan kavgada 1 kişi öldü ,1 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesine bağlı Zafer Mahallesi Zafer Parkı içerisindeki bir kafede yapılan düğünde Sedat Güleçyüz (22) ile Tanju Ö. (17), Hasan O. (17) ve Emre B. (13) arasında yan bakma meselesi yüzünden kavga çıktı. Kavga bir anda kafeden Zafer Parkı'na taştı. Kavga eden 2 gurup park içerisine doğru ilerlerken, Tanju Ö. yanında getirdiği tabancayla Sedat Güleçyüz'e ateş etmeye başladı. Vücuduna 3 kurşun isabet eden Sedat Güleçyüz ile o sırada olayla alakası olmayıp Zafer Köprüsü üzerinden geçerken kavga eden gurup arasında kalan Hüseyin V. (38) omzundan yaralandı. Ağır yaralanan Sedat Güleçyüz ambulansla kaldırıldığı Özel Medikal Park Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Serseri kurşunla omzundan yaralanan Hüseyin V. ise Yüksek İhtisas Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Park içerisinde araştırma yapan uzman ekipler tarafından bulunan 3 adet kovan incelemeye alındı. Olayın üzerinden çok geçmeden polis firari şüphelilerden Hasan O. ve Emre B'yi yakaladı. Zarnlıların, alınan ifadesinde silahı Tanju Ö.'nün kullandığını söyledikleri öğrenildi. Polis halen firarda olan Tanju Ö.'nün peşine düşerken, olayla alakalı başlatılan soruşturma sürdürülüyor.
iha
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2007 Cuma 11:31:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?