18
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANGAZİ - BURSA

Dündar kurban pazarında!

DÜNDAR’DAN KURBAN PAZARI TEFTİŞİ

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kurban bayramı hazırlıklarını denetledi.

Yunuseli, Emek ve Soğanlı hayvan pazarlarını gezerek bilgi alan Dündar, Türkiye’nin birçok bölgesinden kurbanlık satmak için Bursa’ya gelen esnafla sohbet etti.

Pazar yerlerindeki sağlık şartlarını denetleyen Başkan Dündar, Bursalıların bayramı huzur içinde geçirmeleri için gerekli tedbirleri aldıklarını belirtti.

Bayram boyunca kurban kesim yerlerinde temizlik, zabıta ve veteriner ekiplerinin görev başında olacağını hatırlatan Dündar, “Vatandaşlarımızın huzurlu bir bayram geçirmeleri için Osmangazi Belediyesi olarak gerekli hazırlıkları yaptık” dedi.

Dündar, “Hem alışveriş yaparken, hem de kesim için geldiklerinde vatandaşımızın sıkıntı çekmemesi için elimizden geleni yapıyoruz. Her kesim yerinde sorumlu veteriner hekim ve temizlik işçileri olacak ve kesim sonrası atıkların temizlik işçileri tarafından hemen toplanması sağlanacak” diye konuştu.

Hijyene özellikle dikkat çeken Dündar, kesim işleri tamamen bittiğinde ise kesim alanlarının temizliğinin yapılarak bölgenin dezenfekte edileceğini belirtti. Dündar, “Vatandaşlarımıza hayırlı bayramlar diliyorum, İslam aleminin huzurlu ve birlik içinde daha nice bayramlara ulaşmasını temenni ediyorum” dedi.

Bayramda zabıta ekiplerinin görev başında olacağı, vatandaşların 270 70 88 nolu telefonları arayarak nöbetçi zabıta ekiplerine şikayetlerini bildirebileceği öğrenildi.

DÜNDAR’DAN KURBAN PAZARI TEFTİŞİ
DÜNDAR’DAN KURBAN PAZARI TEFTİŞİ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2010 Cumartesi 13:44:03
Güncelleme :13 Kasım 2010 Cumartesi 13:58:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?