19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANGAZİ - BURSA

Dündar üniversite öğrencilerini ağırladı

BAŞKAN DÜNDAR, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Uludağ Üniversitesi Öğrenci Topluluklarına Ördekli Hamamı Kültür Merkezi’nde bir kokteyl verdi. Gençlerin sinerjisinden ve enerjisinden yararlanmak istediklerini söyleyen Dündar, öğrenci topluluklarıyla ortak projeler gerçekleştirmek istediklerini ifade etti.

Kokteyl boyunca öğrencileri tek tek dinleyen Dündar, toplulukların geliştirdikleri projeleri destekleyeceklerini söyledi. Toplulukların yöneticileri hazırladıkları proje önerilerinin yer aldığı dosyaları Dündar’a sundular. Bu önerilerin tek tek değerlendirileceğini söyleyen Dündar, “Öğrenci topluluklarıyla önümüzdeki günlerde sık sık bir araya geleceğiz. Birlikte güzel projeler hayata geçireceğiz. Öğrencilerimizin hazırladığı projelere destek vereceğiz. Bizim kentin tarihi ve doğal güzellikleriyle çevreye yönelik çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Bu alanlarda hazırlanacak projelere canı gönülden destek verebiliriz. Bu işbirliğinden güzel çalışmalar ortaya çıkacaktır” diye konuştu.

Dündar öğrenci toplulukları tarafından düzenlenen “Kariyer Günleri” organizasyonuna da destek vereceklerini söyleyerek, üniversiteyle bundan sonra daha yakın ilişkiler içinde olacaklarını ifade etti.

BAŞKAN DÜNDAR, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI
BAŞKAN DÜNDAR, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2010 Cuma 12:35:03
Güncelleme :26 Şubat 2010 Cuma 17:25:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?