18
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANGAZİ - BURSA

Dündar’dan sağlıkçılara moral

DÜNDAR’DAN SAĞLIKÇILARA MORAL

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü personeline Merinos Tren İstasyonu’nda moral yemeği verdi.

Sağlık Müdürlüğü ekipleri kısa bir süre önce ilçeye bağlı köylerde “köy projesi” adıyla sağlık taraması başlattı.

Koruyucu hekimlik çalışmaları kapsamında köylerde 7’den 70’e herkes taramadan geçiriliyor. Osmangazi’ye bağlı 27 köyde gerçekleştirilecek olan sağlık taramasının startı Gündoğdu köyünde verildi. Şu ana kadar Seçköy, Doğancı, Avdancık, Yiğitali ve Ahmetbey köylerinde bin 105 kişi taramadan geçirildi. Osmangazi Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri yetişkinlerde kolesterol, şeker, trigliserit ve tansiyon, öğrencilerde ise kansızlık ve parazit taraması gerçekleştirdi. Bunun yanı sıra 9 bin 533 sıhhi, 610 gayri sıhhi olmak üzere 10 bin 143 adet işyeri denetlendi ve 26 adet işyeri hakkında işlem yapıldı. Beldeler de dahil tüm ilçede cenaze ve cenaze nakil hizmetleri, hasta nakil hizmetleri, diyaliz hastaları nakil hizmetleri, sıhhi ve gayrisıhhi işyeri denetimleri yapıldı.

Başkan Dündar, Sağlık Müdürlüğü çalışanlarının vatandaşın en özel zamanlarında yanında olduğunu belirterek, “Ekiplerimiz cenaze hizmetleri kapsamında vatandaşın en acı gününde bile onların yanında oluyor. Bu birimimiz için vatandaş memnuniyeti büyük önem taşıyor. Müdürlük çalışanlarından bu konuya daha çok hassasiyet göstermelerini istiyorum” diyen Dündar, “Vatandaşa karşı çözüm üreten, güler yüz gösteren personelimiz bizi daha iyi yerlere taşıyacaktır” dedi.

DÜNDAR’DAN SAĞLIKÇILARA MORAL
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2010 Pazartesi 17:31:04
Güncelleme :15 Mart 2010 Pazartesi 23:43:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?