18
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANGAZİ - BURSA

Eniştesini karnından bıçakladı

Osmangazi'de bir oto yıkamacısı, nişanlısının kardeşi tarafından bıçaklandı. Olay dün gece saat 02:00 sıralarında, Osmangazi’ye bağlı Kanalboyu Caddesi’nde meydana geldi.

Erler Oto Yıkama’da işçi olarak çalışan Korkmaz Koçoğlu (27), işyerinde uyuduğu sırada kendisiyle konuşmak için gelen, nişanlısının kardeşi Erkan Doğru tarafından kapı önünde bıçaklandı.

Eniştesini kanlar içinde yerde bırakan Doğru olay yerinden kaçtı. Karın boşluğundan aldığı bıçak darbesiyle yere yığılan Koçoğlu’nu, o sırada yoldan geçen ticari bir taksi sürücüsü aracına alarak, Bahar Tıp Merkezi’ne götürdü. Korkmaz Koçoğlu, yapılan ilk müdahalenin ardından Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yoğun bakıma alınan Koçoğlu’nun hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olaydan kısa bir süre sonra eniştesini bıçaklayan Erkan Doğru’yu yakalayan polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. Hastanede ifadesi alınan Koçoğlu, kayınbiraderiyle hiçbir meselesinin olmadığını söylerken, Doğru ise, "Babama saygısızlık ettiği için bıçakladım" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2005 Salı 13:20:21
Güncelleme :12 Nisan 2005 Salı 13:23:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?