15
Mayıs
2024
Çarşamba
OSMANGAZİ - BURSA

Genç sevgililerin şüpheli ölümü

Bursa'da 14 Şubat'tan beri haber alınamayan 26 yaşındaki bir nakliyeci ve kız arkadaşı Çekirge'deki bir apartman dairesinde ölü bulundu. Sevgililer Günü'nde gerçekleştiği sanılan ölüm olayını şüpheli bulan polis soruşturma başlattı. 

Alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi İlçesi Çekirge Mahallesi Başak Sokak Hazar Apartmanı'nda dairesi bulunan tekstilci İsmet F, evinin anahtarını 14 Şubat'ta kız arkadaşıyla eğlenmeye giden arkadaşı Adem Dağbakan'a (26) verdi. 3 gün boyunca arkadaşından haber alamayan İsmet F, sabah saatlerinde daireye geldiğinde Adem Dağbakan ve ismi henüz belirlenemeyen 18-19 yaşlarındaki kız arkadaşını cansız vaziyette buldu. İhbarın ardından olay yerine gelen polis ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı. 

İsmet F. kombinin arıza verdiğini belirterek, "Adem, 'Sevgililer Günü'nde arkadaşım gelecek. Bara gideceğiz ve kalacak yerimiz yok' demişti. Ben de dairenin anahtarını verdim. Telefonla aradım, cevap vermeyince şüphelenerek eve geldiğimde baygın vaziyette buldum" diye konuştu. 

Polis, genç kızın kimliğini belirlemeye çalışırken, ölüm olayının doğalgazdan mı kaynaklandığı, gıda zehirlenmesi ya da ilaç zehirlenmesi mi olduğunun araştırıldığı öğrenildi. 

Cumhuriyet Savcılığı da konuyla ilgili soruşturma başlattı.
iha
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2007 Cumartesi 15:45:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ozkan gebesoglu IP: 85.108.146.xxx Tarih : 21.05.2007 19:03:15
ikisinede gercekten cok uzuldum ama adli tip polisi pesini birakmasin insallah ciftlere zarar veren kisiler vey supheli sahislar yakalinir ve adalete teslim edilir