19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANGAZİ - BURSA

Hentbolcular madalyaya doymuyor

Hentbolda başarıdan başarıya koşan Osmangazi Belediye Spor Kulübü Başkan Mustafa Dündar'ı ziyaret etti.

Osmangazi Belediye Spor Kulübü Minikler Hentbol Takımı, başarıdan başarıya koşuyor. Osmangazi Belediye Başkanı ve Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret eden minik hentbolcular, aldıkları kupaları Dündar'la paylaştılar. Ziyarette As Başkan Burhan Ilgın'da hazır bulundu.

Son olarak Alanya'da düzenlenen Minikler Türkiye Şenliği'nde 13 takım arasında yenilgisiz en iyi takım, en çok gol atan takım ve en az gol yiyen takım unvanlarını kazanarak döndüler. Aynı turnuvada takımın en başarılı oyuncularından Merve Nur Kurt, gol kralı seçilerek takımını başarıyla temsil etti. Bu başarılarından dolayı sporcuları ve teknik ekibi kutlayan Dündar, "Ülkemizin ekonomik durumdan gelişmişliği spora ve sosyal hayata yansıyor. Sporcularımızın bugüne kadar elde ettiği başarılarla gururlandık.

Bundan sonrasında da başarıdan başarıya koşacak, ülkemizi gururla temsil edecek sporcular yetiştireceğiz. Bunun için sağlam bir alt yapı oluşturduğumuza inanıyorum" dedi. Osmangazi Belediye Spor Kulübü Hentbol'da süper lig, gençler, yıldız, küçük, minik ve hazırlık gruplarında 150 sporcuyla mücadele veriyor. Osmangazi Belediye Spor Kulübü bu branşların tümünde faaliyet gösteren Türkiye'deki 3 spor kulübünden birisi. Geçtiğimiz yıllarda iki kez Türkiye ikinciliği ve 2009 yılında da Türkiye şampiyonluğu kazanan Hentbol branşında bu yıl 7 sporcu milli takıma gidiyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2009 Cumartesi 11:42:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?