20
Mayıs
2024
Pazertesi
OSMANGAZİ - BURSA

Madde bağımlısı genç ölü bulundu

MADDE BAĞIMLISI GENÇ YAPAY GÖLDE ÖLÜ BULUNDU

Bursa'da ailesi tarafından polise 20 gün önce kayıp müracaatı yapılan madde bağımlısı genç, Botanik Park'taki yapay gölde ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Alemdar Mahallesi'nde ikamet eden madde bağımlısı Bilal Özdemir (19), 20 gün önce annesi Şerife Özdemir'e, "Ben bu illetten kurtulmak ve tedavi olmak için İstanbul'a gidiyorum" diyerek evden ayrıldı. Ailesinin kendisinden haber alamaması üzerine AMATEM merkezini aradığında böyle bir kişinin müracaat etmediğini öğrenmesi üzerine polis merkezine kayıp müracaatında bulunuldu. Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri tarafından aranan Bilal

Özdemir'in izine rastlanamadı. Bugün sabah saatlerinde Soğanlı Mahallesi'nde bulunan Botanik Parkı'nda spor yapan vatandaşlar, yapay göl üzerinde bir ceset olduğunu görünce polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yapılan incelemede ölen kişinin kayıp olarak aranan madde bağımlısı Bilal Özdemir olduğu belirlendi. Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından gencin cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2011 Pazar 16:27:00
Güncelleme :23 Ocak 2011 Pazar 18:13:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?