18
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANGAZİ - BURSA

Namus cinneti kanlı bitti

Bursa’da yaşlı bir adam, namus meselesi yüzünden kızını ve damadını, 4 yaşındaki torununun gözleri önünde tabancayla vurarak öldürdü.

Kızyakup Mahallesi Alan Sokak’ta, damadı Oktay Demir (36) ve Ayşe Demir’in (27) ikamet ettiği eve giden Hüsnü G. (75), kızı ve damadı ile tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından Hüsnü G., kızı ve damadını, torunu Casim Demir’in (4) gözleri önünde tabancayla vurarak öldürdü. Hüsnü G’nin daha sonra kendini eve kilitleyerek, olay yerine gelen polislere direnmesi üzerine, evin çevresinde yoğun güvenlik önlemi alındı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na ait itfaiye aracı ve 2 ambulans da olay yerine çağırılırken, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne bağlı operasyon timleri de evin önünde hazır bekletildi. Yaklaşık 1.5 saat teslim olmamak için direnen yaşlı adam, daha sonra polisler tarafından ikna edildi. İlk olarak küçük Casim’i evden çıkaran polisler, daha sonra Hüsnü G.’yi gözaltına aldı. Anne ve babası gözleri önünde öldürülen küçük Casim, ambülansa bindirilerek Bursa Çocuk Hastanesi’ne götürüldü.

Zanlı Hüsnü G.’nin polise verdiği ilk ifadesinde, kızının, damadı tarafından para karşılığı erkeklere pazarlandığını öne sürerek, cinayeti de bunun için işlediğini söylediği belirtildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

BURSA (İHA) -
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2004 Pazartesi 09:05:19
Güncelleme :20 Aralık 2004 Pazartesi 09:31:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?