17
Mayıs
2024
Cuma
OSMANGAZİ - BURSA

Osmangazi Belediyesi'nden ucuz sinema keyfi

Osmangazi Akpınar Kültür ve Spor Kompleksi’ndeki sinemaya alınan yeni 35’lik film makinasının açılışına katılan Altepe, belediye olarak halka her türlü sosyal hizmeti sunmak için çalışmarın devam ettiğini kaydetti. 2 yıl önce açılan ve şimdiye kadar eski yöntemlerle gösterimelerin devam ettiği sinema salonunu tamamen yenilediklerini belirten başkan, bundan sonra Türkiye’deki diğer sinema salonlarında gösterime giren filmleri aynı anda burada da herkesin ucuz tarife ile izleyebileceğini dile getirdi.

Altepe, açılıştan sonra yeni makaralı film makinesi ile yayınlanan gelecek filmlerin fragmanlarını anaokulu öğrencileri ile birlikte izledi. Sinema yetkilisinden bilgi alan Altepe, G.O.R.A, Shrek 2, Fahrenheit 9/11, Son Peygamber, Garfield ve Yazı Tura isimli filmlerin Türkiye ile aynı anda burada gösterilmeye başlandığını öğrendi.

Her gün faaliyet gösterecek sinemada, her hafta yeni bir film gösterime girecek. Ücretlerin oldukça ucuz olduğu Akpınar sinemasında öğrenciler 2 milyona, diğer kişiler ise 3 milyon liraya film seyredebilecek.

iha-osmangazi
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2004 Perşembe 14:53:36
Güncelleme :14 Ekim 2004 Perşembe 16:42:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?