19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANGAZİ - BURSA

Osmangazi'ye 3 yeni park

Osmangazi Belediyesi, ilçeye 3 yeni park daha kazandırdı. Her mahalleye çocuk parkı, spor tesisi, mesire alanı ve sağlık ocağı yapmayı hedefleyen Osmangazi Belediyesi, Sırameşeler ve Soğanlı’da tamamlanan 3 yeni parkı daha hizmete açmaya hazırlanıyor.

Göreve geldikleri günden bu yana onlarca park ve spor tesisini devreye soktuklarını kaydeden Belediye Başkanı Recep Altepe, bu hizmetlerin arkasının geleceğini söyledi. Osmangazi’yi yaşanabilir olduğu kadar ayrıcalıklı bir hale getirmeyi hedeflediklerini belirten Altepe, bu kapsamda hazırlanan yeni sosyal donatı alanlarının önümüzdeki günlerde hizmete gireceğini dile getirdi.


Öte yandan Sırameşeler Soylular Parkı’nın 688 metrekare yeşil alan, 198 metrekare yürüyüş alanına sahip olduğu ve 30 milyar liraya mal olduğu bildirildi. Soğanlı Kanalboyu Parkı’nın ise 2350 metrekare yeşil, bin 290 metrekare yürüyüş ve 450 metrekare çocuk oyun alanıyla 50 milyar liraya mal olduğu öğrenildi. Geçtiğimiz yıllarda kurulan Soğanlı Parkı’nın ise yeni oyun gruplarıyla donatılıp yeniden düzenlendiği ifade edildi.

Bursa
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2004 Cuma 11:56:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?