26
Mayıs
2024
Pazar
OSMANGAZİ - BURSA

Takla atan araçta can pazarı

TAKLA ATAN ARAÇTA CAN PAZARI

Bursa'da kaldırıma ve ağaca çarparak takla atan hafif ticari araçta sıkışan kişi, sivil savunma ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Can pazarının yaşandığı kazada 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, merkez Osmangazi ilçesi Elmasbahçeler Mahallesi yakınlarında meydana geldi. İzmir'den gelip Arabayatağı Mahallesi'ndeki evlerine gitmeye çalışan İsmet Meriç (35) yönetimindeki 16 PR 197 plakalı hafif ticari araç, Eski Hal Kavşağı'na geldiği sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybedip yol kenarında bulunan kaldırıma ve ağaca çarpmasıyla takla attı. Kazada sürücü ve annesi Nurhayat Meriç (50) araç içersinden çevredeki vatandaşların yardımı ile çıkarıldı. Araçta sıkışan Yusuf Meriç'in (65) kurtarılması için ise olay yerine Sivil Savunma Arama Kurtarma Birlik Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri istendi.

Kaza yerine gelen ekipler, yaralı şahsı çıkarmak için seferber oldu. Boynunda kırık olduğu tespit edilen Yusuf Meriç, yarım saatlik çalışmanın ardından kurtarılarak Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Kazada ağır yaralanan şahsın eşi Nurhayat Meriç ise olanları ambulansın içinde korku dolu gözlerle izledi. Kocası için endişelenen Meriç ve oğlu, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Yusuf Meriç'in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaza sebebiyle kapatılan yol, temizlik ekiplerinin çalışmalarının ardından açıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

TAKLA ATAN ARAÇTA CAN PAZARI
TAKLA ATAN ARAÇTA CAN PAZARI
TAKLA ATAN ARAÇTA CAN PAZARI
TAKLA ATAN ARAÇTA CAN PAZARI
TAKLA ATAN ARAÇTA CAN PAZARI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2010 Perşembe 10:58:03
Güncelleme :11 Kasım 2010 Perşembe 19:04:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?