23
Mayıs
2024
Perşembe
OSMANGAZİ - BURSA

Travesti cinayeti aydınlandı

Bursa’da, bir travestinin evinde 2 kişinin bıçaklanarak öldürülmesi olayı aydınlatıldı. 2 genci bıçaklayarak öldüren şahıs ile birlikte, evinde cinayet işlenen travestinin de aralarında bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.

Olay İntizam Mahallesi Tabak Sokağı’nda oturan Defne Takma isimli S.Y.’nin evinde önceki gün sabah erken saatlerde meydana gelmişti. Hakan Kaçar ve kimliği belirsiz bir genç, Defne takma adlı S.Y.’nin evinde çok sayıda bıçak darbesiyle öldürülmüştü. Kanlar içindeki iki genç, daha sonra sokağa kadar taşınmıştı.

Olayın ardından soruşturmayı geniş çaplı sürdüren polis, ilk olarak evin sahibi Defne takma isimli Selçuk Y.’yi gözaltına aldı. Dün gece gerçekleştirilen operasyonda, bıçağı kullandığı iddia edilen İlkcan E. , yaralıları sokağa taşımasında yardımcı olan Tufan S., suç aletini sakladığı öne sürülen U.E. ve kendilerine yataklık ettikleri iddia edilen M.Y. ve M.K. da gözaltına alındı.

İddiaya göre, ölen Hakan Kaçar ve arkadaşının saat 01.00 sıralarında eve geldiği ve bir odada kaldıkları sırada, saat 05.00 sıralarında da Tufan S. ve İlkcan E.’nin eve geldiği belirtildi.

Hakan Kaçar ve kimliği belirsiz diğer genç ile İlkcan E. arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında İlkcan E., yanındaki bıçakla Hakan Kaçar ve arkadaşını bıçakladı.

Emniyet yetkilileri, olayla ilgili gözaltına alınan 6 kişiyle ilgili soruşturmayı derinlemesine sürdürürken, zanlıların yarın adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2005 Cumartesi 16:56:48
Güncelleme :26 Şubat 2005 Cumartesi 16:59:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?