19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANGAZİ - BURSA

Trilyoner adamın evinden 10 kamyon çöp çıktı!..

Bursa’da 4 katlı bir apartmandan, Osmangazi Belediyesi ekipleri tarafından 10 kamyon çöp çıkartıldı. Apartman sahibi Besim Çetinoğlu’nun 5 trilyon liralık serveti olduğu bildirildi.

Binadan yayılan kokulardan şikayet eden mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine, geçen yıl da boşaltılan apartmandan, belediye ekiplerince bu yıl da 10 kamyonu aşkın çöp çıkarıldı. Elmasbahçeler Mahallesi Gazlı Sokak’ta 4 katlı apartmanı olan 68 yaşındaki Besim Çetinoğlu, evini bir sene içinde yeniden hurda malzeme ve çöplerle doldurdu. 8 dairelik apartmanının sadece bir dairesini kiraya veren 5 çocuk babası Çetinoğlu, komşuların ihbarı üzerine evini boşaltmak isteyen belediye görevlilerini eşkiyalıkla suçladı.

Belediye ekipleri, dairelerde ve bodrum katta bulunan çöpleri 5 saatlik çalışmayla çıkarttı. Çöpler, kamyonlara konularak şehir çöplüğüne götürüldü.

Polis ekipleri tarafından ’çevre sağlığı’nı bozmaktan işlem yapılmak üzere karakola götürülen 67 yaşındaki Besim Çetinoğlu’nun, trilyoner olduğu öğrenildi. 1948 yılında İstanbul’da vergi rekortmeni olduğunu ileri süren Çetinoğlu’nun 5 trilyonluk bir serveti olduğu ifade edildi.
Belediye ekipleri tarafından kendisine bir tebligat yapılmadığını söyleyen Çetinoğlu, "Eşkiyalar kapıyı kendileri açıp, bütün eşyalarımı götürmüşler. Bunlar milli servettir. Toplamaya devam edeceğim. Sakıp Sabancı’nın babası da arabada dökülenleri toplayarak servet sahibi oldu" diye konuştu.

osmangazi
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2004 Salı 14:00:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?