18
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANGAZİ - BURSA

Yanlış kurşun polise isabet etti

Osmangazi'de olay yerine giden sivil polis ekibini, kavga ettiği kişiler zannederek 10 el ateş eden kişi, gözaltına alındı. Araçlarına 1 el kurşun isabet eden polisler de şans eseri ölümden döndü.

Emniyet Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, dün saat 04.00 sıralarında merkez Osmangazi İlçesi Yeşilova Mahallesi’nde bir restoranda kavga ihbarı üzerine çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi. Ancak Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Bürosu ekiplerine ait 16 YB 327 plakalı araca doğru bir kişi tarafından peş peşe 10 el ateş edildi. Bir kurşunun isabet ettiği araçtaki polisler şans eseri ölümden döndü.

Kavga ettiği kişiler zannederek polislere doğru ateş eden Mehmet A. (30) etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Polisleri hedef gözetip ateş ettiğini kısa süre sonra anlayan Mehmet A. pişmanlığını, "Sizin olduğunuzu bilmiyordum, siz benim canımsınız. Ben doğru konuşurum, onlar bana bir tokat vurdu, ben onları öldürürdüm. Ama sizi onlar zannettim" dedi.

Olayda henüz sahibi tespit edilemeyen 16 V 9522 plakalı bir otomobil de kurşunlara hedef oldu. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri 10 adet boş kovan bulurken, konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2005 Salı 13:24:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?