18
Mayıs
2024
Cumartesi
EĞİTİM
Belediye Sayfaları
Köy Sayfaları

Yaz okullarında 3760 sporsever yetiştirildi

Bursa Yıldırım Belediyesi Jimnastik Spor Kulübü'nce bu yıl 2.'si düzenlenen 2005 Yaz Spor Okulları sona erdi.

2005 yılında Yaz Spor Okulları Projesi'nde hedeflediği noktaya gelmenin ve 3 bin 760 çocuğu sporsever yapmanın gururunu yaşayan Yıldırım Belediyesi, spor dalında çok sayıda ilke imza attı.

Yüzme, futbol, tenis, voleybol, basketbol, taekwando, masa tenisi, temel eğitim ve ücretsiz yaz spor okulları (yüzme) branşlarında, 3 dönemde 5-14 yaşları arasında toplam 3 bin 760 çocuğa spor eğitimi verdi. Yıldırım Belediyesi Spor Kompleksi'nde 24 antrenörün yetiştirdiği minik sporcular sertifikalarını aldı.

Sertifika töreninde konuşan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Yıldırım İlçesi'ni sporun merkezi yaptıklarını belirterek, güreşte Dünya Şampiyonu olan Refik Ayvazoğlu, boksta Avrupa Şampiyonası'nda 2. olan Bahram Muzaffer ve 1. Lig'e çıkan Bayan Basketbol Takımı ile ilgili çalışmalarını anlattı.

Çok sayıda velinin katıldığı sertifika töreninde Keskin, halkın sporla ilgili fikirlerine açık olduklarını kaydederek, "Yıldırım Belediyesi spor dalında ödüle doymak bilmiyor. Bu başarıları biz, sizlerin desteğiyle alabiliyoruz. Amacımız tüm Yıldırımlıları sporsever yapmak" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2005 Cuma 17:22:45
Güncelleme :2 Ekim 2005 Pazar 12:45:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?