23
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları
Köy Sayfaları

Arkadaşı için gasp yalanı uydurdu

Bursa'da mahalle arkadaşı tarafından bıçaklanan bir genç, arkadaşını ele vermemek için polise gaspçılar tarafından yaralandığını söyledi.

Edinilen bilgiye göre, Yıldırım İlçesi'ne bağlı Fidyekızık Mahallesi Funda Sokak'ta ikamet eden Osman Baştuğ (29) ve Gökhan Kol (21) arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavgada Gökhan Kol, bıçakla Baştuğ'u bacağından yaralayarak olay yerinden kaçtı.

Yaralanan Baştuğ, bir taksiye binerek geldiği Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'nde polise, yürürken tanımadığı kişiler tarafından bıçaklandığını ve cep telefonun gasp edildiğini söyledi. Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri, Fidyekızık'ta yaralı gencin verdiği eşkale uygun kişileri aramaya başladı.

Hastanede tedavi görmekte olan Baştuğ'un çelişkili ifadelerinden şüphelenen polis, olayın gasp olmadığını kısa sürede ortaya çıkardı. Polis, Baştuğ'u en yakın arkadaşı Gökhan Kol'un bıçakladığını, arkadaşını ele vermemek için böyle bir gasp yalanı uydurduğunu ortaya çıkarınca, zanlı Kol'un peşine düştü.
Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

.
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2005 Pazar 13:45:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?