22
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları
Köy Sayfaları

Park magandaları için tim

Yıldırım Belediyesi, ilçe sakinlerinin hizmetine sunduğu parklara zarar verilmesi üzerine harekete geçti.

Alt ve üst yapıya zarar verenlerin tespit edilmesi ve bu tür olumsuzluklara çözüm bulunması için belediye bünyesinde kurulan fiili tarama ekibi, Temmuz ayında hizmete açılan Değirmenönü Mahallesi'ndeki Aşık Reyhani Parkı'nın banklarının kırıldığını, Esenevler Mahallesi'ndeki parkın oyun aletlerinin sökülüp koparıldığını tespit etti.

Bu durumdan üzüntü duyan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, "Bizim tüm çabamız Yıldırımlılar'ın yeşil ve temiz bir çevrede yaşaması. Bu tarz davranışlarda bulunan vatandaşları duyarlı olmaya davet ediyoruz" dedi.

Keskin, bu konuda vatandaşların gerekli hassasiyeti göstermelerini isteyerek, "Biz her türlü hizmeti ilçe sakinlerinin rahatlığı için yaparken, bazı kişilerin bunlara zarar verip diğer Yıldırımlılar'ın hakkını gasp etmesine çok üzülüyoruz. Belediye olarak bu tür insanlarla ilgili gerekli tespitlerimizi yapmaya devam edeceğiz.

Fiili tarama ekibindeki arkadaşlarımız sürekli görev başında, ilçeyi adım adım geziyor. Bu konuda tüm vatandaşlarımızın gerekli hassasiyeti göstermesini ve yapılan hizmetlere sahip çıkmalarını istiyoruz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2005 Cuma 15:30:47
Güncelleme :8 Kasım 2005 Salı 14:14:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?