16
Haziran
2024
Pazar
SPOR
Belediye Sayfaları
Köy Sayfaları

Yıldırım'ın gururu

Yıldırım Belediye Spor Kulübü Milli Boksörü Bahram Muzaffer, 28 Temmuz - 06 Ağustos tarihleri arasında Estonya'da yapılan Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda 75 kilogramda gümüş madalyanın sahibi oldu.

Estonya'da yapılan şampiyonada Türkiye'nin tek final müsabakasını yapan ve finalde Rus rakibini mağlup ederek Avrupa 2.'si olan Bahram Muzaffer, bugün yurda dönüyor. Şampiyonada boks otoriteleri tarafından ilgiyle izlenen ve geleceğin şampiyonu olarak gösterilen Yıldırım Belediye Spor Kulübü sporcusu Bahram Muzaffer, hedefinin 2008 Pekin Olimpiyatları'nda Türk bayrağını şeref kürsüsüne taşımak istediğini söyledi.

Yıldırım Belediye Başkanı ve Yıldırım Belediye Spor Kulübü Şeref Başkanı Özgen Keskin, Bursa'da ve Yıldırım'da spor alanında kısa bir zaman diliminde büyük bir çığır açıldığına dikkat çekti. Yıldırım'ı her spor dalında merkez haline getirdiklerini belirten Keskin, "Geçen ay Litvanya'da milli güreşçimiz Refik Ayvazoğlu ülkemize dünya şampiyonluğu kazandırdı. Yine bayan basketbol takımımız hakettiği 1. Lig'e çıkarak bizi gururlandırdı. Şimdi de milli boksörümüz Bahram Muzaffer, Avrupa 2.'si olarak bize ve ülkemize büyük bir gurur yaşattı" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2005 Pazartesi 18:11:53
Güncelleme :2 Ekim 2005 Pazar 12:47:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?