28
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Aksoy'dan, İnceoğlu'na ziyaret

Küçükkuyu Belediye Başkanı Dr. Yusuf Aksoy, Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu’nu ziyaret etti. Ziyaret sırasında iki belediye başkanı güncel konuları değerlendirdi.

Çanakkale’nin Ayvacık İlçesine bağlı Küçükkuyu Belediye Başkanı Dr. Yusuf Akçay önceki gün Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu’na ziyarette bulundu.

Ziyaret sırasında güncel konuları görüşen İnceoğlu ve Aksoy yapılan çalışmalar hakkında karşılıklı bilgiler verdiler. Küçükkuyu Belediye Başkanı Aksoy, Küçükkuyu’nun Körfez ile her zaman yakın ilişkiler içinde olduğunu belirterek, “Körfez’deki Başkanlarımız ile olumlu bir diyalog yakaladık. Bunu daha da geliştirmek istiyoruz” dedi.

Akçay Belediye Başkanı İnceoğlu ise, bölgedeki belediye başkanları ile karşılıklı fikir alış verişinde bulunmanın çok faydalı olduğunu belirterek “Küçükkuyu Beldemiz Çanakkale’ye bağlı olmasına Körfez ile ilişkilerinin yakın olması hepimizi memnun ediyor. Sayın Aksoy’un Körfez Belediyeler Birliği’ne katılmak için gösterdiği yaklaşım iyi ilişkilerimizin önemli bir göstergesi” dedi. İki başkan karşılıklı ziyaretlerin önümüzde günlerde süreceğini de ifade ettiler.

.
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2006 Pazartesi 15:49:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?