17
Mayıs
2024
Cuma
GELİBOLU - ÇANAKKALE

Askerden çocuklara giyim yardımı

Gelibolu İlçesi’nde 2. Kolordu Komutanlığı’na bağlı 18. Zırhlı Tugayı’nda görevli personel, kendi aralarında topladıkları para ile 50 öğrenciye giyecek yardımı yaptı.

18. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Gürbüz Kaya, askerin bir milletin parçası olduğunu belirterek, "Asker, milletinin sevgilisidir. Biz de bu sebeple öğrencilerimize böyle bir yardımda bulunmak istedik. Yardımlarımız bundan sonra da sürecek" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Bolayır Şehit Öğretmen Nuriye Ak, Kavak, Bayramiç Şehit Ramazan İba İlköğretim Okulları’ndan 50 öğrenciye giyecek yardımında bulunuldu. Bu arada, bronşit olan Kader Ateş ile yakından ilgilenen Tuğgeneral Gürbüz Kaya, talimat vererek öğrencinin Gelibolu Askeri Hastanesi’nde tedavi edilmesini istedi. Rahatsız olan öğrenci daha sonra hastanede tedavi altına alındı.

gelibolu
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2004 Pazartesi 16:29:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zafer yücesoy IP: 88.231.75.xxx Tarih : 2.09.2008 14:50:23

SN. GÜRBÜZ KAYA PAŞAMIZ BABA ADAMDIR. KENDİSİNİ T.C. GENELKURMAY BAŞKANI OLARAK GÖRMEK EN BÜYÜK TEMENNİMİZDİR. T.C. MİLLETİNİN NİN SİZİN GİBİ ASKERLERE İHİTİYACI VAR PAŞAM.ÖMRÜNÜZ UZUN ,BAHTINIZ VE YOLUNUZ AÇIK OLSUN. EN DERİN SAYGILARIMLA 18. ZIRH. TUG. KOMT. İS. SVŞ. BL. 295. KD. İS.ÇVŞ. ZAFER YÜCESOY (295 KD.TUGAY TİYATRO KOLU)