18
Mayıs
2024
Cumartesi
GELİBOLU - ÇANAKKALE

Gelibolu Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı

Çanakkale'nin Gelibolu Belediye Meclisi ilk toplantısını yaparken, çoğunluğu elinde bulunduran CHP'liler, komisyon üyeliklerinin çoğunluğunu alarak ANAP'lı başkanı zor durumda bıraktı.


Meclis açılışında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Cihat Bingöl, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde Gelibolu halkına hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. 8 CHP, 6 ANAP ve 1 AKP'li üyenin bulunduğu meclisteki seçimlerde başkan vekilliğine CHP'li Turhan Tan, katiplilere CHP'li Kadri Öztürk ve Orhan Tığ seçildi.


Encümene ise CHP'den Ahmet Sezgin ile AKP'den Aygen Aktağ seçilirken, Marmara Boğazlar ve Belediyeler Birliği temsilciliğine CHP'den Nihat Sekmen ve Atilla Su, Trakya Kent Birliği üyeliklerine CHP'den Kadri Öztürk ve Baki Temel, Türkiye Belediyeler Birliği temsilciliklerine de CHP'den Recai Çorbacı ile AKP'den Ayen Aktağ getirildi.


Komisyonlarda CHP'li ve AKP'li üyelerin seçilmesi dikkat çekerken, ANAP'lı belediye başkanının yapacağı çalışmalarında oldukça zorlanacağı ifade edildi

ÇANAKKALE - İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2004 Pazartesi 23:29:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?