22
Mayıs
2024
Çarşamba
GELİBOLU - ÇANAKKALE

Gelibolu ilçe emniyet müdürlüğü binası tamamlandı

Çanakkale'nin Gelibolu İlçesi'nde bulunan ilçe emniyet müdürlüğü binası kısa sürede tamamlanarak hizmete girdi.

Gelibolu'nun en işlek noktası olan iskele meydanı, Korekahramanlar caddesi üzerinde hizmete giren ilçe emniyet müdürlüğü binasında 12 oda bulunuyor. Bayan ve erkek nezarethaneleri bulunan binada, nezarette gözaltına alınanlar için banyo, tuvalet ve görüşme odası bulunurken, bina içerisinde ise teşhis odası, dinlenme salonu ve idari bölümler yer alıyor. Son teknoloji ile donatılan merkezde, polnet ağı, internet ve güvenlik kamerası sistemleri de bulunuyor.

Gelibolu Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, eski emniyet müdürlüğü binasının fiziki anlamda yetersiz geldiğini ve hizmet verme açısından çeşitli zorluklarla karşılaşıldığını belirterek, "Yeni emniyet müdürlüğü binasında daha sağlıklı, insan haklarına ve hukukun geneline uygun olarak hizmet vereceğiz'' dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Toksöz ise iki katta toplam 600 metre karelik bir alanda hizmet verecek binanın kısa bir sürede tamamlanmasının kendilerini sevindirdiğini belirterek, "Binamızın ayrıca 25 araçlık bir otoparkı da bulunuyor. Hizmete giren binamızı Çanakkale Valisi Orhan Kırlı ve il Emniyet Müdürümüz Orhan Okur da ziyaret ettiler ve binayı çok hoş bulduklarını dile getirdiler. Bizlere yardımcı olan büyüklerimize teşekkür ederiz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2007 Salı 13:37:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?