22
Mayıs
2024
Çarşamba
GELİBOLU - ÇANAKKALE

Gelibolu'ya sağlık merkezi

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine diyaliz ünitesi, laboratuar, eczane ve ambulans hizmeti verecek bir sağlık merkezinin kurulması için çalışmalara başlandığı öğrenildi. 

Edinilen bilgiye göre, Baran Ambulas'ın sahibi ve Ambulans İşletmeleri Derneği Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Baran tarafından yeni yapılacak hastane yanına inşa edilecek sağlık merkezinde, diyaliz ünitesi, laboratuar, eczane ve ambulans hizmetleri verilecek. Gelibolu Belediye Başkanı Cihat Bingöl, yapılması planlanan merkezin Gelibolu için gerçekten önemli bir ihtiyaç olduğunu, bu konuda ilçemize gelerek gerekli incelemeleri yapan ve yatırımda bulunan Baran'a belediye olarak yardımcı olacaklarını belirterek, "Gelibolu'da ilk kez bir diyaliz hizmeti veren sağlık merkezi olacak. Diyaliz hastalarımız için bu çok sevindiricidir. Zor hava şartlarında, ilçe dışına çıkamayan diyaliz hastalarımız için bu ünite merkezi çok fayda sağlayacağı gibi, ambulans hizmeti de transit geçiş noktasında bulunan Gelibolu için ayrı bir önem taşıyacağına inanıyorum" dedi. 

Gelibolu Belediye Başkanı Cihat Bingöl'ü makamında ziyaret eden Cengiz Baran, Gelibolu'ya hizmet verecek sağlık merkezinin kurulması için çalıştıklarını belirterek, "Gelibolu halkına sağlık konusunda hizmet vermek için çalışacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2007 Cuma 14:40:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?