26
Mayıs
2024
Pazar
GELİBOLU - ÇANAKKALE

Şampiyona doğum günü sürprizi

ŞAMPİYON SPORCUYA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Bisiklet milli takımının İsviçre’de yapılacak kampına katılacak olan Geliboluspor’un başarılı sporcusu Ebru Doğan 19. doğum gününü Geliboluspor sosyal tesislerinde kutladı.

Geliboluspor Başkanı İsmail Öztürk, İkinci Başkan Ümit Doğan, Genel Kaptan İlker Akbaş, Basın sözcüsü İsmail Çalışkan ve Triatlon takımı sporcularının katıldığı kutlamada duygusal anlar yaşandı. Geliboluspor Başkanı İsmail Öztürk, Milli sporcu Ebru Doğan’ın doğum gününü kutladığını belirterek, “Kendisini İsviçre de yapılacak Bisiklet performans geliştirme kampına katılmak üzere yolcu edeceğiz. Ebru bu kampta başarılı olursa 2010 olimpiyatlarında Bisiklet Milli takımında ülkemizi temsil edecek. Ebru’nun bunu başaracağını biliyor, Kendisine şimdiden başarılar diliyorum“ dedi.

Milli sporcu Ebru Doğan ise bir sürede olsa arkadaşlarından ayrı kalacağı için üzüldüğünü belirterek, “Ama bu kampın benim ve Geliboluspor için çok önemli olduğunu biliyorum. Burada başarılı olup 2010 olimpiyatlarında ülkem adına yarışmak istiyorum. Özellikle bizim bu günlere gelmemizde büyük emekleri olan Halil Hocama ve eski ve yeni başkanlarıma çok teşekkür ediyorum. Şimdilik 2 ay aranızda olamayacağım, hakkınızı helal edin” dedi.

Geliboluspor Basın Sözcüsü İsmail Çalışkan da özellikle Triatlon ve Bisiklet dallarında başarılı sporcularının olduğunu belirterek, “Onları örnek alıp bu sporları yapmak isteyen çocuklarımız var. Ama biz kulüp olarak bu sporcularımızı zor şartlarda yarışmalara yolluyoruz. Spor kamuoyundan kulübümüze destek olmalarını istiyoruz. Eğer bizlere destek olurlarsa ilçemizden çok daha başarılı sporcular çıkacak” dedi.

Yapılan bu konuşmalardan sonra 19. doğum gününü kutlayan Ebru Doğan ve arkadaşları pastayı kestiler. Daha sonra Triatlon takımı sporcuları müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

ŞAMPİYON SPORCUYA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2010 Pazartesi 17:51:02
Güncelleme :18 Ekim 2010 Pazartesi 18:06:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?