16
Mayıs
2024
Perşembe
GELİBOLU - ÇANAKKALE

Sürülen Başkan Yardımcısı şok oldu

Çanakkale'nin Gelibolu İlçesi'nde, belediyede 25 yıldır çalışan ve son 10 yıldan bu yana da başkan yardımcısı olarak görev yapan Recep Omaç, izin dönüşü mezbahada görevlendirildiğini öğrenince şoke oldu.
 
Belediyede 25 yıldır göreve yaptığını belirten Recep Omaç, "Burada son 10 yıldan bu yana da başkan yardımcısı olarak göreve yapıyorum. Ancak bayram sonu izinden dönüşümde görev yerimin değiştirildiğini öğrenince bunun şaka olduğunu zannettim. Başkanımız beni mezbahada görevlendirmiş. Hiçbir gerekçe olmaksınız benim burada görevlendirilmeme bir anlam veremedim. Bu kararın belediye başkanının takdiri olduğu söylendi. Ben her yerde çalışabilirim. Ancak hiçbir mazeret olmadan aniden başkan yardımcısı olduğum halde mezbahada görevlendirilmemin arkasında bir art niyet arıyorum. Her gün sabahları bir zabıta gelerek benim burada olup olmadığıma dair imza alıyor. Bu nasıl iş anlamış değilim. Hakkımı sonuna kadar aramak için Bursa Bölge İdare Mahkemesi'ne dava açtım" dedi.
 
Gelibolu Belediye Başkanı Cihat Bingöl ise, bu konuda pek fazla konuşmak istemediğini belirterek, "Bu benim takdir yetkim. Çalışanların yerlerini ben belirlerim" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2007 Pazartesi 15:57:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?