30
Nisan
2024
Salı
ÇANAKKALE - MERKEZ - ÇANAKKALE

Ülgür Gökhan

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 01 Nisan 1950'de Çanakkale'de doğdu.
İlköğrenimini 18 Mart İlkokulu'nda, orta ve lise öğrenimini Galatasaray Lisesi'nde tamamladı. Ankara üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Bölümü'nü bitirdi. 1978 yılı hem askerliğini tamamladığı hem de evlendiği önemli bir tarihti Gökhan için… Eşi Hale Gökhan ile birlikte 1980'de Çanakkale'ye geldi.
Gecikmeden iş yaşamına atıldı.
1989'da CHP'den Belediye Meclis Üyeliği'ne seçildi.
CHP Kurucu İl Başkanılığı görevinde buluna Gökhan, CHP- SHP Kurultayı'nda Divan Başkanlığı yaptı.
1995'de işleri gereği üyeliğini de yürüttüğü Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası'nda meclis üyeliği ve yönetim kurulu başkan vekilliğine seçildi.
Rotary Kulübü başkanlığı yaptı.
1999'da yeniden CHP'den belediye meclis üteliğine seçildi. Belediye Başkanı İsmail Özay'ın 3 Kasım seçimlerinde milletvekili adayı olması nedeniyle görevinden ayrılması üzerine, Belediye Meclisi, Gökhan'ı Belediye Başkanı olarak seçti.
Gökhan, evli ve bir kız bir de erkek çocuk babasıdır.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar
  • BEKİR TUFAN  | su sayaçları | 193.255.97.xxx | 17.08.2009 14:30:12

    sayın başkan akıllı sayacı beş yıl oldu taktıralı 5 sefar arıza yaptı  yine arızalı piyasadan alıp taktıramıyorum nisan ayında kiralık olsun diye dilekçe verdim hala bir netice alamadım saat yenisinle değiştirilmedi arada bir eski karta yükleme yapıyorum fakat arkadaşın biri benim durumumda idi 800 tl ücret çıkarmışlar daha sonra makbuzları götürünce 4 m3 alacaklı çıkmış benimde başıma yanlış hesaplama gelirmi diye düşünüyorum.  saygılarımla