1
Mayıs
2024
Çarşamba
HAVSA - EDİRNE
Belediye Sayfaları
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksekokulu

Tarihçe

1995 Yılında açılmış, 1995-1996 Öğretim yılında Eğitim-Öğretime başlamıştır. Muhasebe Programı ve İşletmecilik Programı ile Eğitim-Öğretime başlamıştır. 1998-1999 Eğitim-Öğretim yılında Bankacılık ve Seracılık programları açılarak eğitim öğretim faaliyetlerine devam edilmiştir. 15 Eylül 2007 Tarihinde Yüksekokul yeni binasına taşınmıştır.2008-2009 Eğitim Öğretim Yılında Bankacılık (İ.Ö.), Muhasebe (İ.Ö.), İşletme(İ.Ö.), Maliye ve Peyzaj programları açılarak eğitim öğretim faaliyetlerine devam edilmektedir.

Havsa Meslek Yüksekokulunda eğitim-öğretim yapılan programlara, Öğrenci Seçme Ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan sınavda başarılı olan öğrencilerin kayıtları yapıldıktan sonra ilgili Kurullarca hazırlanmış bulunan öğretim planı uyarınca iki (2) yıllık ön lisans öğretimi yapılmaktadır.

Öğretim planında yer alan teorik ders ve uygulamaları başaran ve gerekli stajları yapan öğrenciler “Meslek Elemanı” ünvanı ile mezun olmaktadırlar.

Bilim ve teknolojideki gelişmeleri yakından takip ederek hazırlanmış bulunan öğretim planına göre eğitim-öğretim yapan Havsa Meslek Yüksekokulundan mezun olan öğrencilerin iyi yetişmiş birer meslek elemanı olmaları için çaba gösterilmektedir.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Havsa Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü
Adres2 :Havsa/Edirne
Posta Kodu :22500
Telefon :0284 3362841
Faks :0284 3362831
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.