18
Mayıs
2024
Cumartesi
İPSALA - EDİRNE

Edirne: İpsala Kültür Sanat Festivali başlıyor

İpsala Lisesi önünden mehter takımı eşliğinde saat 16:00’da başlayacak olan festival etkinlikleri, açılış konuşmaları ve sergi açılışları ile başlayacak ve kurbağa yarışması, Ayla Başar-Mustafa Yıldızdoğan konseri ve havai fişek gösterisi ile devam edecek.


Festivalin 2. gününde kros yarışması, sünnet şöleni, toplu nikah ve ardından Nihal-Hamiyet konseri, 3. günü en güzel pirinç yemekleri yarışması, en güzel çeltik üreticisi seçimi, Nadide Polat-Müşerref Akay konseri, 4. gün ise çeltik güzeli yarışması, Sanem-Kibariye konserleri yer alacak.

5 gün sürecek olan festival, Trab ve Sket yarışmaları, İpsalaspor sezon açılışı, çeltik ağası seçimi, Nihal-İbrahim Erkal konserinin ardından ödül töreni ve havai fişek gösterileri ile son bulacak.


İpsala Belediye Başkanı Emin Başaran, renkli ve coşkulu geçmesi beklenen festivale tüm yöre halkını ve komşu ülkeleri davet ettiğini belirtti.

iha-ipsala
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2004 Çarşamba 09:52:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emir durmaz IP: 88.253.107.xxx Tarih : 17.08.2008 13:41:13

bendeipsala da nının ben emir durmaz bizersene buırsadan izlemaye eliyuruz benimananem me tatile geliyuru emde fustuvale baba salamlarıva emin başaran amca seni çoooook ama çok seviyuruz